Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«На Сихові близько 70% львів’ян отримують субсидії», - А. Садовий

Сьогодні, 20 липня, на пленарному засіданні міський голова Львова прозвітував про роботу виконавчих органів міської ради. Мер наголосив на важливості розвитку соціальної сфери, на створенні дитячих будинків сімейного типу для дітей, які не мають належної батьківської опіки.

«Ми собі поставили за мету мінімізувати кількість дітей, які є в школі, де навчаються діти, що не мають належної батьківської опіки. У минулому році ми відкрили новий дитячий будинок сімейного типу на вул. Пороховій. Тут велика подяка підприємцям і бізнесменам, які долучилися до цього. Не кожен 5-зірковий готель може похвалитися таким сервісом і обладнанням, яке сьогодні є у цьому ДБСТ. Зараз ми також продовжуємо впроваджувати такі проекти в життя.

На сьогоднішній день надзвичайно велика кількість людей отримують субсидії, зокрема на Сихові близько 70% львів’ян. Тобто ми повинні утримувати дуже велику кількість робітників, які забезпечують цю роботу. Кошти, звичайно, на це дає держава, але початкова робота ведеться власне нашими працівниками. Це титанічна праця, тому в міру можливостей ми повинні підтримувати цих людей», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ