Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На Синютку пожалілася мати-героїня

Вчора, 29 грудня, із запитом до міського голови Львова звернувся депутат Андрій Хомицький. За словами Хомицького до нього із скаргами на першого заступника міського голови Олега Синютку звернулася мати-героїня.

Як зазначив депутат, львів`янка, мати восьми дітей, п`ятеро з яких є неповнолітні, звернулася до нього із скаргами на дії Олега Синютки. Жінка для порятунку своєї сім`ї вимушена була займатися незаконною торгівлею продуктами харчування, однак чиновник перешкоджав жінці і навіть цькував її правоохоронцями.

Жінка єдина годувальниця в сім`ї. Допомоги від держави вона не отримує, а чоловік у неї інвалід ІІІ групи.



Реагуючи на запит Садовий зазначив, що зі стихійною торгівлею треба боротися. Однак, він пообіцяв посприяти виділити жінці допомоги від міста.

Також він додав, що на наступне пленарне засідання сесії Львівської міської ради винесуть проект рішення, яким передбачено виділити бюджетні кошти на оренду житла для сімей, в яких є п'ять і більше неповнолітніх дітей.

Він пояснив, що кошти на оренду житла, (двокімнатні та трикімнатні квартири), виділятимуть для сімей, які мешкають у поганих умовах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ