Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На систематичних хабарах впіймали доцента одного з львівських вишів

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно із слідчими Галицького відділу поліції та за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1 задокументували схему систематичного одержання неправомірних вигод доцентом одного з львівських університетів. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Викладач вимагав 370 доларів США від студента університету за сприяння у підготовці та захисті дипломної роботи, а також в успішному складанні іспиту.

Правоохоронці затримали хабарника 11 січня у власному кабінеті під час отримання обумовленої суми неправомірної вигоди.

Під час санкціонованого обшуку у робочому кабінеті доцента поліцейські виявили та вилучили ще 21 тисячу гривень та 600 доларів США, а також списки студентів з відмітками про кількість отриманих від них коштів за успішну здачу іспитів.

Зловмисника було затримано в порядку ст.208 КПК України, йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 (одержання неправомірної вигоди) КК України.

Невдовзі суд обере для затриманого міру запобіжного заходу, вирішується питання про відсторонення його від займаної посади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ