Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Тернопільщині 11-річну дівчинку госпіталізували із алкогольним отруєнням

На Тернопільщині 11-річна дівчинка госпіталізували із алкогольним отруєнням. Як з'ясувалось, дівчинка випила алкоголь на спір. Про це Гал-інфо повідомили у ГУ НП у Тернопільській області.

Патрульні поліцейські помітили дівчинку поблизу залізничної колії на вулиці Пісковій у стані алкогольного сп’яніння. Дитину госпіталізували.

Як з'ясували правоохоронці, у сім'ї є ще 13-річна дитина, а мати дівчаток торгує на ринку, відтак сестрички на власний розсуд організовують дозвілля.

Цього дня старша сестра зустріла своїх знайомих, хлопців віком від 18 до 24 років. Тоді у компанії стали виписати. Зі слів молодих людей, неповнолітня не відмовилася від запропонованого спиртного, навпаки, навіть посперечалася, що залпом  вип’є цілу чарку. От і випила.

В цей час молодих людей,  що розпивали спиртне, помітили працівники колії, які проводили на ремонті роботи. Від диспетчера й надійшло повідомлення до поліцейських. Компанія, побачивши патрульну машину, кинулася навтьоки, а 11-річна дівчинка бігти не змогла, тому її й застали поліцейські.

Як повідомив старший інспектор з особливо важливих доручень управління превентивної діяльності Володимир Пахолків, нині усі троє парубків дають пояснення поліцейським. Щодо них складено адміністративні протоколи за статтями 178 КУпАП – розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або та 180 КУпАП - доведення неповнолітнього до стану сп'яніння.

Адміністративну відповідальність понесе і мати неповнолітніх сестричок за невиконання обов'язків щодо виховання дітей.

Сектор комунікації ГУНП

в Тернопільській області

При використанні матеріалу гіперпосилання на npu.gov.ua обов`язкове
[версія для друку]

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ