Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Тернопільщині чоловік обікрав свиноферму колишнього роботодавця

На Тернопільщині чоловік обікрав свиноферму колишнього роботодавця на 20 тис. грн. Подія сталась у селі Курівці, Зборівського району. Про це Гал-інфо повідомили у секторі комунікації ГУ НП в Тернопільській області.

У приміщенні свиноферми  побував злодій. Зловмисник розібрав частину стіни й виніс з кабінету господаря 20 тисяч гривень. Поліцейські встановили особу підозрюваного, щоправда гроші той уже встиг витратити.

У ході слідства правоохоронці встановили, що до злочину причетний колишній працівник ферми. Чоловік добре знав, де працедавець зберігає готівку, з того й скористався.

Пізно ввечері злодій приїхав у Курівці. Розібрав частину цегляної стіни й через невеликий отвір проник до будівлі. Готівкою розжився в кабінеті господаря. Безпечний власник зберігав гроші в шафі.

Як згодом розповів підозрюваний, усі 20 тис. грн він розтратив менше ніж за добу. Спочатку хотів придбати для співмешканки каблучку, але зважаючи на пізню пору ювелірні крамниці вже були зачинені. Відтак купив три мобільні телефони, які згодом у нього вилучили правоохоронці, а залишок розтратив на алкоголь.

Підозрювану інкримінують частину 3 статті185 Кримінального кодексу України - крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ