Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Тернопільщині чоловік зґвалтував 75-річну пенсіонерку

На Тернопільщині 40-річний чоловік пограбував та зґвалтував 75-річну пенсіонерку. Ґвалтівника затримано, нині чоловіку вже обрано міру запобіжного заходу – під час досудового розслідування він знаходитиметься під вартою. Про це Гал-інфо повідомили у СК ГУ НП в Тернопільській області.

ГУ НП у Тернопільській області

Як повідомляють у поліції, аби розкрити цей злочин, довелося відпрацювати чимало осіб, що раніше відбували покарання за подібні протиправні діяння, або схильні до їх вчинення  та  населених пунктів як нашої так і сусідньої областей. Адже злочин стався у селі Нараїв Бережанського району, що на межі з Івано-Франківщиною.

Менше ніж через тиждень оперативно-розшукові заходи дали результат – поліцейським вдалося затримати підозрюваного.

ГУ НП у Тернопільській області

Зі слів постраждалої – 75-річної пенсіонерки та свідчень підозрюваного стала вимальовуватися картина нічної  кримінальної події.

За словами зловмисника,  напередодні він посварився зі співжителькою і деякий час бродив  поза домом. 15 травня опинився в Нараєві. Чомусь саме помешкання пенсіонерки йому приглянулося, бо помітив, що на подвір’ї господарює тільки старенька. Пенсіонерка розповідає, що мешкає разом з чоловіком, проте саме того дня його не було – поїхав до Львова на обстеження.

ГУ НП у Тернопільській області

Проник зловмисник до чужої хати через вікно, та так спритно, що господиня й не почула приходу нічного візитера. Вже коли навпомацки став нишпорити в помешканні у пошуках наживи – прокинулася. Коли жінка зайшла до кімнати, непроханий гість уже встиг спорожнити пляшку спиртного, тож кинувся до неї, вимагаючи грошей. Перелякана бабуся навіть не встигла оговтатися від шоку, як зловмисник напав. Саме тому потерпіла згодом не змогла описати свого кривдника. Проникнення до житла, а згодом й пограбування не спричинили стільки болю та страждань жінці похилого віку, як насилля.

З чужої хати нападник пішов з краденим мобільним, наручним жіночим годинником, ліхтариком, пляшкою наливки та продуктами. Був переконаний – ніхто й ніколи не довідається про його  вчинок, бо жертва не зможе його навіть впізнати, адже все відбувалося в темряві, і свідків злочину не було. 

Відтак проти підозрюваного розпочато кримінальне провадження за трьома статтями Кримінального кодексу - незаконне проникнення до житла, відкрите викрадення чужого майна (грабіж) та зґвалтування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ