Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура  |  Волинь

На Тернопільщині розпочнуть зйомки пріквела «Червоного»

15 грудня 2017 року о 14:00 у будівлі у Кременецькому районному будинку культури відбудеться показ фільму «Червоний»

Творча група фільму запрошує кременчан на безкоштовний перегляд, що відбудеться у рамках II Всеукраїнського форуму «Кінохвиля» за підтримки міської влади міста Кременець та Тернопільської фільм комісії.

Після перегляду відбудеться презентація книги від автора сценарія Андрія Кокотюхи, творча бесіда із режисером Зазою Буадзе та співавторами фільму. Під час зустрічі творча команда фільму «Червоний» відкриє подробиці зйомок першої частини трилогії.

«Червоний. Без лінії фронту». Історія йтиме про юність головного героя Данила Червоного – студента Кременецького ліцею.

Зйомки плануються в Кременці на початку лютого 2018-го року.

16 грудня відбудеться кастинг, для приймання участі у зйомках фільму «Червоний. Без лінії фронту». Всі бажаючі можуть прийняти участь в цей події.

На кастингу буде присутній режисер фільму та творча група фільму.

Окремо запрошуються студенти Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка для відтворення студентського життя академії тільки у 1937 році.

Також окрема пропозиція до всіх кременчан про сприяння у наданні історичного реквізиту для фільму – меблів, одягу, посуду, предметів побуту та літератури. Всі бажаючі можуть додати свій вклад у відтворенні історичної дійсності Кременця 30-х років, а також сприйяти розвитку і поповнити тимчасову і постійну музейну колекцію Кременецького краєзнавчого музею. Цей процес проходитиме під кураторством директора музею Андрія Левчука.

Кременецький краєзнавчий музей

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ