Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Тернопільщині СБУ викрила багатомільйонну фінансову піраміду

Протиправну діяльність організованої злочинної групи, учасники якої ошукали жителів Тернопільщини на понад 2,7 млн грн, припинила Служба безпеки України спільно з прокуратурою та поліцією. Про це повідомила прес-служба СБУ.

"Керівники одного з місцевих підприємств з ознаками фінансової піраміди незаконно привласнювали гроші громадян, обіцяючи своїм вкладникам захмарні прибутки від інвестування у групу іноземних компаній. Не маючи статусу фінансової установи, фірма не могла вести інвестиційну діяльність на території України, відтак кошти, які потрапляли у розпорядження керівників "піраміди", ними привласнювались", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у прес-службі, правоохоронці затримали трьох ділків, причетних до організації злочинної схеми. Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою) КК України.

Тривають слідчі дії, спрямовані на документування протиправної діяльності злочинного угрупування та встановлення всіх його фігурантів, уточнили в СБУ.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ