Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Тернопільщині шахраї масово представляються працівниками «Червоного хреста»

На Тернопільщині почастішали випадки шахрайств, коли зловмисники представляються працівниками «Червоного хреста» та під різними приводами виманюють гроші. Останній такий випадок трапився 0027 вересня у райцентрі Бережани. У подружжя пенсіонерів виманили 1 тис. доларів та 1 тис. євро. Повідомила прес-служба ГУ МВС України в Тернопільській област

Як з’ясувалось, шахраї – жінка та чоловік на вигляд 30-35 років, зустріли 75-річного чоловіка біля цервки. Сказали, що вони представники «Червоного хреста», приїхали з-закордону до Бережан, аби допомогти знайомому, який потрапив у ДТП. Відтак, почали просити у пенсіонера  позичити їм гроші. Пояснили, що їхні кошти на кордоні опечатали і вони не можуть ними скористатися.

Чоловік  запросив незнайомців до себе додому, де його дружина віддала шахраям 1 тис. доларів та 1 тис. євро. Зловмисники ж натомість залишили сумку, в якій нібито були гроші та пообіцяли повернутися через 2 години, щоб віддати пенсіонерам їхні заощадження. Коли подружжя зазирнуло до сумки, то виявили там замість грошей сувенірні папірці.

Про факт шахрайства пенсіонери повідомили співробітників районної міліції. Зловмисників розшукують.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ