Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Тернопільщині школярки з'ясовували відносини по-дорослому

На Тернопільщині у м. Бережани між двома школярками сталась бійка. Розбірки між неповнолітніми для однієї з учасниць інциденту закінчилися лікарняним ліжком, для двох – кримінальним провадженням, ще двох поліцейські перевіряють на причетність до спричинення тілесних ушкоджень. Про це інформує СК ГУНП в Тернопільській області.

Як з'ясувалось, із заявою звернулася дев’ятикласниця однієї з міських шкіл. Дівчинка заявила, що отримала тілесні ушкодження і назвала імена її кривдниць. Поліцейські встановили осіб підозрюваних - учениці дев’ятого та одинадцятого класів.

Причиною конфлікту стали банальні підліткові з’ясування взаємин: хтось на когось щось не те сказав, щось в соцмережах написав. Рідних втягувати у «особисте» школярі не стали, вважаючи, що самі здатні вирішити такого штибу «проблеми».

Сьогодні дівчата із батьками та педагогами дають пояснення слідчим, адже постраждала школярка опинилася в травматологічному відділенні районної лікарні із закритою черепно-мозковою травмою голови, струсом головного мозку та забоєм носа.

Кримінальне провадження розпочато за частиною першою статті 125 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ