Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

На цьогорічний «Jazz Bez» приїде 130 музикантів з 12 країн

На цьогорічний ювілейний X міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez», що відбудеться 2-12 грудня, приїде 130 музикантів (26 колективів) із 12 країн. Про це сьогодні, 16 листопада, повідомила організатор Юлія Хомчин.

До Львова з’їдуться музиканти з України, Польщі, Росії, Німеччини, Чехії, Литви, Нідерландів, Швейцарії, Португалії, Аргентини, Вірменії, Канади. «Транскордонний джазовий марафон» поєднає 13 міст України та Польщі: Львів, Харків, Севастополь, Тернопіль, Луцьк, Івано-Франківськ, Рівне, Ужгород, Люблін, Перемишль, Санок, Новіша, Санкова.

Концерти відбуватимуться у клубі «Пікассо», «Дзизі» та Львівській філармонії. Програма фестивалю буде дуже насиченою, кожного дня відвідувачі зможуть почути різні стилі джазу.

На проведення фестивалю із міського бюджету виділено 70 тис. грн. Для студентів та працівників культури діють знижки до 24 листопада.

«Спочатку «Jazz Bez» був дуже клубним. Цього року буде і клубний формат, і велика сцена. За час фестивалю змінилися президенти, люди розлучилися, одружилися, підросли діти, а «Jazz Bez» залишився. І найцікавіше, що кожного року є люди, які сидять в залі. А наступного вже виступають як колектив», - поділилася своїми спостереженнями незмінна ведуча фестивалю Jazz Bez Марта Більська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ