Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На турнір з тхеквондо до Львова приїдуть 150 юних спортсменів

11-12 листопада 2006 року в Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини під патронатом відділу спорту управління культури Львівської міської ради відбуватиметься V традиційний відкритий турнір з тхеквондо ВТФ “Кубок міста Лева” серед дітей, юнаків та кадетів – повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі ЛМР.
 Завданнями проведення турніру його організатори вважають боротьбу з негативними тенденціями сучасного суспільства (залежності від азартних ігор, алкоголю та наркоманії), профілактику дитячої бездоглядності, корисне наповнення вільного часу дітей, залучення молоді до активної спортивної діяльності та пропагування ідеалів здорового життя.
 Участь у заході братимуть діти, юнаки та кадети віком 6-13 років. Вони представлятимуть команди Львова та області, а також Сумської, Чернігівської та Харківської областей. Загальна кількість учасників сягатиме 150 осіб.
Переможців та призерів турніру нагороджуватимуть медалями і дипломами відповідного ступеню. За загальною сумою перших місць визначатимуть команду-переможця, яку нагородять кубком та цінним призом.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ