Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

На українському кордоні затримали злочинця з Словенії

Учора ввечері прикордонники Чопського загону в залізничному пункті пропуску «Чоп (Дружба)» затримали громадянина Словенії, якого розшукували на батьківщині за скоєння кримінального злочину, - повідомила прес-служба Держприкордонслужби України.

Чоловік намагався виїхати з України потягом «Чоп – Захонь», однак його зупинили охоронці кордону. Під час перевірки документів було зафіксовано спрацювання бази даних Інтерполу. По даному факту прикордонники проінформували представників Укрбюро Інтерполу та Національну поліцію.

З’ясувалося, що 45-річний іноземець перебував у міжнародному розшуку з метою арешту за скоєння кримінального злочину, пов’язаного з сексуальною експлуатацією дітей.

Крім того, правопорушник протягом тривалого часу знаходився на території України та перевищив термін перебування, тому його притягнули до адміністративної відповідальності, відповідно до ст.203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України».

Наразі затриманого передали співробітникам Національної поліції для подальших правових дій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ