Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На утримання кладовищ Львів торік витратив 1,3 млн грн

У 2016 році із міського бюджету Львова було витрачено 1 368,6 тис. грн на утримання кладовищ. Про це повідомив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Сергій Бабак 22 лютого, під час річного звіту.

Кошти були взяті із загального фонду міського бюджету, а також з бюджету розвитку міського бюджету.

Зокрема, із загального фонду міського бюджету використали: на утримання територій кладовищ 329,962 тис. грн;  на поховання 65 невідомих і безрідних людей – 124,383 тис. грн; на видалення 46 сухостійних, хворих і аварійних дерев з територій кладовищ на вул. Чижевського,  Янівського та Голосківського – 112,198 тис. грн.

Із  бюджету розвитку міського бюджету використали: на виготовлення проектно-кошторисної документації та проведення держекспертизи щодо об`єкту "Ремонтно-реставраційні роботи дільниці могил січових стрільців (пам’ятка історії) на полі № 38 Янівського цвинтаря" – 61,126 тис. грн; на надання ритуальних послуг з поховання 9 учасників АТО та транспортування загиблих із зони АТО – 40,924 тис. грн.  

Додамо, що поховання померлих здійснюється на таких кладовищах Львова: Голосківському (пл. 93,8 га.), Сихівському (пл. 19,72 га.), Ряснянському (пл. 3,5 га. ). Крім цього, на Янівському кладовищі, кладовищах Білогорща та на вул. Тракт Глинянський проводяться підпоховання до могил.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ