Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На великодні свята прикордонники оформили пропуск через кордон майже 450 тисяч громадян

Як повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України, на великодні свята прикордонники оформили пропуск через кордон майже 450 тисяч громадян.

Державна прикордонна служба України в рамках посилення безпеки у період великодніх свят забезпечила безперебійну роботу пунктів пропуску, належну безпеку пасажирів, які перетинають державний кордон, а також недопущення в’їзду до України екстремістськи налаштованих осіб та ввозу на територію нашої держави зброї, боєприпасів, вибухівки та інших засобів терору.

Загалом у період з 15 по 17 квітня працівники Держприкордонслужби оформили пропуск через державний кордон майже 450 тисяч осіб та понад 100 тисяч транспортних засобів. У Великдень на службу з охорони державного кордону вийшло близько 9 тисяч прикордонних нарядів.

Як раніше зазначалось, під час проведення святкових днів Держприкордонслужба України провела посилені заходи безпеки на державному кордоні та в контрольованих прикордонних районах. Для реагування у випадку зміни обстановки, а також з метою локалізації конфліктних ситуацій у пунктах пропуску та на державному кордоні прикордонники забезпечували цілодобове чергування ситуативних груп та активно взаємодіяли з представниками Національної поліції, Національної гвардії, Державною службою з надзвичайних ситуацій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ