Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На весіллі в Чернівцях отруїлося 15 осіб

Впродовж двох останніх днів до Державної установи «Чернівецький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України» надійшли термінові повідомлення про звернення 9 хворих з ознаками харчової токсикоінфекції, які вживали страви на весіллі. Про це повідомило інформагентство АСС.

Триває епідеміологічне розслідування. Відібрали проби питної води з локального водопроводу, вогнищеві змиви та змиви з харчових продуктів і зразки сировини, яка була наявна на момент початку епідрозслідування. Провели бактеріологічне обстеження працівників закладу на носійство патогенної мікрофлори кишкової групи. 

В закладі проводяться заключні дезінфекційні заходи.

Станом на 16-30 год. 19.07.2017 захворіло 15 осіб. Госпіталізовано до інфекційного відділення Глибоцької ЦРЛ 8 хворих, в обласну клінічну лікарню - 1 хвора та 6 хворих знаходяться на амбулаторному лікуванні.

Продовжується епідеміологічне розслідування, проведення комплексу профілактичних, протиепідемічних заходів. Лабораторні дослідження тривають, повідомляє Чернівецький обласний лабораторний центр.

АСС

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ