Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Вінничині сталась стрілянина: поліція затримала понад 40 озброєних людей

Прес-служба ГУ НП у Вінницькій області
Прес-служба ГУ НП у Вінницькій області
Прес-служба ГУ НП у Вінницькій області
Прес-служба ГУ НП у Вінницькій області
1/2
31 травня в с. Метанівка Теплицького району озброєні чоловіки в балаклавах увірвалися на територію зернотоку та почали стрілянину. У результаті шість людей отримали ушкодження, двоє з них – госпіталізовані. Зловмисників затримано, зброю вилучено. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Вінницькій області.

За попередньою інформацією, конфлікт виник між власником сільгосппідприємства та власниками майнових паїв. Чоловіки у масках вчинили силові дії, увірвавшись на територію зернотоку у с. Метанівка Теплицького району, яку охороняли місцеві жителі. 

Близько 14.30, після відмови зловмисників скласти зброю, бійці спецпідрозділів та працівники місцевої поліції затримали 42 озброєних правопорушника. За попередньою інформацією, у затриманих вилучено 8 помпових рушниць, 5 травматичних пістолетів, а також 2 мисливських карабіна калібром 5,45 мм і 7,62 мм.

У результаті конфлікту з тілесними ушкодженнями до лікарні звернулися шестеро людей. Попередньо, всі вони були поранні з травматичної зброї. Двох чоловіків госпіталізовано.

Наразі поліція встановлює особи затриманих.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання до 7 років ув’язнення. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ