Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Волині лісник зрізав та продавав хвойні дерева

1/3
Оперативники обласного управління захисту економіки задокументували злочинну діяльність майстра лісу одного з лісових господарств області. За 150 зрізаних новорічних сосен та подальше їх вивезення зловмисник вимагав 5 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят працівники державних лісгоспів продовжують організовувати «додатковий заробіток» за відпуск незаконно зрізаних хвойних дерев та подальший їх продаж.

Правоохоронці встановили, що майстер лісу незаконно проводив рубки новорічних сосен, які не обліковувалися, та в подальшому готував їх для реалізації. Звісно ж, будь-яких дозвільних документів на рубку та відпуск новорічної деревини у фігуранта не було.

Сьогодні, 29 грудня, працівники Управління захисту економіки у Волинській області Нацполіції, слідчі обласного управління поліції під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області затримали зловмисника під час продажу чергової партії новорічних сосен.

Він одержав 5 тисяч гривень хабара за відпуск незаконно зрізаних хвойних дерев та подальше їх вивезення з території лісогосподарства.

Фігуранту загрожує покарання, передбачене ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою)Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що на Прикарпатті поліцейські затримали групу лісників, які отримали 15 тисяч гривень хабара за видачу дозволу на незаконну порубку новорічних ялинок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ