Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Волині мисливець застрелив чоловіка, який порався на власній землі

Старовижівський відділ Ковельської місцевої прокуратури (Волинська область) здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням про вбивство через необережність, вчинене 35-річним мешканцем смт. Люблинець Ковельського району. Про це повідомила прес-служба прокуратури Волинської області.

Уночі 22 серпня чоловік, перебуваючи на полі неподалік села Рудня Старовижівського району, грубо порушив встановлені правила полювання і заходи безпеки при поводженні з вогнепальною зброєю та в заборонений час здійснив один постріл із зареєстрованого мисливського карабіна «Вепр 308» калібру 7,62 в напрямку дичини і влучив у 45-річного громадянина, який був на на власній земельній ділянці.

Унаслідок отриманого поранення потерпілий помер на місці події.

Мисливцю повідомлено про підозру у вчиненні  кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 119 КК України та обрано щодо нього запобіжний захід у виді домашнього арешту.

Зауважимо, що за такий злочин передбачено покарання у виді обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ