Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На Волині прихильники Ігоря Єремеєва мають по 200 грн, але не знають за що

У неділю, 29 липня, в районному центрі Маневичі кандидат-самовисуванець Ігор Єремеєв зібрав Форум своїх прихильників. Учасники Форуму розповіли, що у спекотний день дітям роздавали морозиво, вартість якого близько 2 грн, та 0,5 води. На дорослих такі пільги не поширювались.

На офіційному сайті кандидата вказано, що 28-29 липня велелюдні форуми прихильників Ігоря Єремеєва відбулися у Маневицькому, Ківерцівському, Любешівському та Камінь-Каширському районах Волинської області.

«Символічно, що за ініціативи громад, понад 12 тисяч мешканців сіл і селищ приїхали на форуми, аби особисто висловити свою підтримку відомому волинському політику і меценату. На їх думку, він єдиний, хто достойний  представляти їх  інтереси у Парламенті. Тому учасники форумів ухвалили декларації, в яких одностайно висунули Ігоря Єремеєва кандидатом у депутати Верховної Ради від своїх громад», - йдеться у повідомленні.

Як стало відомо Гал-інфо від місцевих мешканців, люди приїхали на Форум, бо їм обіцяли виступи популярних співаків Потапа та Насті Каменських, а також гурту «Тік», однак, замість них виступали місцеві зірки художньої самодіяльності. Журналісту повідомили, що за виступ учасникам хорів давали начебто по 100 грн.

Окрім того, як повідомили Гал-інфо місцеві мешканці, існує список прихильників кандидата, які вже вкотре отримують по 200 грн. Щоправда, за що саме вони отримують ці гроші, люди пояснити не можуть.

На Форумі на підтримку Ігоря Єремеєва були прийняті декларації на підтримку кандидата.

Головним опонентом Ігоря Єремеєва у 23 виборчому окрузі з центром в смт Маневичі є віце-спікер комуніст Адам Мартинюк, який теж активно працює з виборцями.

Фото - news.volyninfo.com

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ