Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Волині прикордонники виявили склад з тютюновою контрабандою

Вчора, 14 червня, співробітники оперативно-розшукового підрозділу прикордонного відомства виявили у населеному пункті Терехи Любомльського району Волинської області місце накопичення контрабанди тютюнових виробів, які готувалися для подальшого переміщення через кордон. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.

В рамках оперативних заходів правоохоронці відстежили маршрут транспортного засобу, який використовувався зловмисниками з метою протиправної діяльності. Коли він прибув до так званої бази, співробітники Держприкордонслужби взяли під охорону можливе місце протиправної діяльності та заблокували можливі шляхи втечі правопорушників. 

Далі на підставі ухвали суду, в рамках кримінальної справи спільно із співробітниками СБУ було проведено огляд вищевказаного приміщення. Як результат, у гаражі та інших приміщеннях помешкання виявлено запаковані у поліетиленові пакунки  5790 пачок сигарет.

Варто зазначити, що окрім сигарет також вилучено автівку, як засіб переміщення контрабанди. Крім того встановлено, що автомобіль не зареєстрований в Україні та переміщувався з підробленими номерними знаками. Наразі продовжуються слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ