Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Волині судитимуть чоловіка, який зарізав дружину

Судитимуть волинянина, який убив свою колишню дружину та намагався вбити її чоловіка. Про це сьогодні, 6 лютого, повідомила прес-служба прокуратури Волинської області.

Слідство встановило, що уночі 16 грудня минулого року раніше судимий за вчинення умисних насильницьких злочинів молодик, випивши зайвого, після телефонної розмови з колишньою дружиною, яка повідомила, що вийшла заміж і не дозволить йому бачитися з трьома їхніми дітьми – 3- та 2-річною доньками й 1-річним сином – вирішив помститися жінці та її новому чоловікові.

Приїхавши о 3 годині ночі велосипедом у село Гута, він вибив двері в хату й напав із ножем на господаря оселі. Завдавши сплячому чоловікові не менше 8 ударів у голову, шию та спину, зловмисник кинувся переслідувати колишню дружину, яка прокинулася і кинулася втікати.

Убити жінку просто в хаті на очах у дітей йому завадив її чоловік, котрий спромігся ще стати на захист сім'ї, проте упав і знепритомнів від нових ножових поранень.

Другу свою жертву вбивця наздогнав уже надворі й кілька разів ударив її ножем у груди. Жінка померла. Чоловік же, попри завдані йому численні поранення, вижив.

Наразі зловмисника, обвинувачують у незаконному проникненні до житла, яке завершилось закінченому замаху на вбивство та навмисному убивстві.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ