Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

На Волині внаслідок бійки помер військовослужбовець

В одній з військових частин Володимир-Волинського гарнізону сталася трагічна подія. Внаслідок бійки помер військовослужбовець. У військовій частині призначене службове розслідування. Про це повідомила прес-служба оперативного командування «Захід» на Facebook.

"Попередньо встановлено, що кілька військовослужбовців військової служби за контрактом, в позаслужбовий час, в одному з громадських місць проводили свій вільний час на власний розсуд.

В результаті між військовослужбовцями виникла суперечка, яка призвела до бійки, внаслідок якої один з військовослужбовців отримав травму не сумісну з життям. 

Правоохоронними органами по даному факту відкрите кримінальне провадження та внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань", - йдеться у повідомленні. 

В зоні АТО застрелились двоє військових

Водночас, як йдеться на сайті ГУНП у Волинській області, загиблим виявився 25-річний військовий контрактної служби 14-ї ОМБР.

"Вночі до чергової частини Володимир-Волинського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу будинку на вулиці Князя Романа лежить чоловік із тілесними ушкодженнями.

Потерпілого автомобілем швидкої медичної допомоги доставили у відділення реанімації Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання. У чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму, мозкову кому. Не приходячи до свідомості, військовий помер під час проведення реанімаційних заходів", - йдеться у повідомленні.

У Вінниці стався вибух: загинув солдат, ще троє людей поранені

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ