Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На вул. Коперника водій наїхав на патрульного

У Львові водій наїхав на патрульного. Чоловікові загрожує кримінальна відповідальність за наїзд на патрульного, повідомила прес-служба Патрульної поліції Львова на Фейсбук.

Сьогодні, 27 січня, близько 10 години ранку на перехресті вулиць Коперника – Вербицького патрульні обмежили рух під час евакуації транспортного засобу. Усі автомобілі виконали вказівки поліцейських і зупинилися. Автомобіль Audi А5 порушивши вимогу інспектора патрульної поліції про заборону руху, здійснив об‘їзд колони автомобілів, заїхавши частково на тротуар

34-річний водій агресивно реагував на зауваження поліцейських, а згодом здійснив рух на лейтенанта поліції. Патрульний звернувся в лікарню Швидкої медичної допомоги. Медики встановили попередній діагноз - забій та гематома коліна. На місце викликали слідчо-оперативну групу, яка попередньо кваліфікувала цю справу за ч.2 ст. 345 ККУ (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків - карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк).

До слова, 23 листопада 2016 року це й ж патрульний поліцейський оштрафував цього ж водія на іншому автомобілі за проїзд на червоне світло світлофора.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ