Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вул. Луганській демонтували 9 рекламних конструкцій

19, 20 і 21 жовтня «Адміністративно-технічне управління» провело вечірні роботи із демонтажу розміщених з порушеннями рекламних конструкцій на території «Львівської залізниці». Було демонтовано 9 таких конструкцій. Роботи проводились вночі, щоб не перешкоджати руху транспорту, і відповідні служби про це були повідомлені, поінформували у прес-службі Львівської міської ради з посиланням на КП «Адміністративно-технічне управління».

Як пояснив директор КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик, ще у липні до «Львівської залізниці» були скеровані попередження щодо розміщення рекламних конструкцій з порушеннями на її території – на вул. Луганській. Зокрема, вимога або демонтувати їх, або отримати дозвіл на їх розміщення, тобто узаконити.  На скеровані вимоги не було відредаговано, тому 19, 20 і 21 жовтня «Адміністративно-технічне управління» провело вечірні роботи із демонтажу рекламних конструкцій. Щоб не перешкоджати руху транспорту, оскільки це магістральні вулиці, а при демонтажних роботах працює спеціальна техніка, то демонтаж здійснювався вночі. Відповідні служби, зокрема патрульна поліція, були про це повідомлені. Представники залізниці і представники бізнесу перешкоджали виконувати  демонтажні роботи, тому на місце події були викликані патрульна поліція і слідчо-оперативна група. Очікують результатів перевірки. 

Також, як запевнили в «Адміністративно-технічному управлінні»,  незважаючи на такі прецеденти, демонтажні роботи незаконно розміщених рекламних конструкцій систематично продовжуватимуть і надалі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ