Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вулицях Зимновідська-Станційна триває капітальний ремонт доріг

У Львові триває активна ремонтна кампанія. На вулицях Зимновідська-Станційна тривають ремонтні роботи з реконструкції дорожнього покриття, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Замовник ремонтних робіт - департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР. Виконує роботи генпідрядна організація ПрАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1». Роботи розпочали у вересні 2016 року. Завершити планують у жовтні-листопаді 2017 року. Вартість об’єкту відповідно до робочих проектів – 17,9 млн. грн. Загальна вартість будівельних робіт за договорами підряду – 14,3 млн. грн.

Зокрема вул. Зимновідську, довжиною 355 м, заплановано замостити бетонною плиткою – 1960 м². На вул. Станційній, довжиною 277 м, заплановано влаштування дорожнього покриття в цементобетонні 2145 м² та бетонній плитці – 160 м². Також передбачено встановлення водопровідних мереж діаметром 100 мм – 903 м (438/465); будівництво побутової каналізації діаметром 300 мм – 966 м (429/537); влаштування дощової каналізації – 901 м; встановлення пожежних гідрантів – 5 шт.

На сьогодні на вул. Зимновідській розчищено чагарники та зрізано дерева для будівництва нової дороги від вул. Зимновідської до виїзду в напрямку Скнилівського моста; влаштовано водопровід – 460 м; прокладено побутову каналізацію – 409 м; влаштовано дощову каналізацію – 261 м; встановлено бордюри – 380 м; влаштовано дорожню основу та покриття з ФЕМ – 690 м²;

На вул. Станційній розчищено чагарники та зрізано дерева для будівництва каналізаційного колектора від вул. Станційної до в’їзду, та від вул. Городоцької до ст. Скнилів; влаштовано водопровід – 441 м; прокладено побутову каналізацію – 395 м; влаштовано дощову каналізацію – 30 м.

«Зараз ми завершуємо роботи на вул. Зимновідській. Тут прокладені всі інженерні мережі, водопровідна мережа, також облаштована каналізація. Люди тут роками не мали ніяких інженерних мереж, в них були тільки криниці та вигрібні ями. Зараз люди мають комфортні умови для проживання.

Також ще один об’єкт, який паралельно з цим виконується – це ремонт вул. Станційна. Вона особлива тим, що цією вулицею їздить вантажний транспорт, щоб брати сипучі матеріали із залізниці. Відповідно, при облаштуванні дороги на вул. Станційній покладемо 38 см бетону для того, щоб вона була міцна і надійна та мала відповідний термін гарантії», - розповіла Ірина Маруняк, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури.

Як повідомив Василь Хаврак, керівник підрядної організації, яка виконує ремонт вул. Зимновідська-Станційна, усі роботи планують завершити до кінця року.

«Ремонт вул. Зимновидівська-Станційна - це четвертий масштабний об’єкт, на якому ми проводимо ремонтні роботи. Зокрема, вул. Зимновідська потребувала ремонту чи не найбільше, тут не було нічого: ні каналізації, ні водопроводу.

На сьогодні ми вже виконали великий обсяг робіт, а саме: проведення побутової та дощової каналізації, проведення водопроводу. Завершуємо замощення на вул. Зимновідській. Далі переходимо на вул. Станційну.

Сподіваємось, за сприятливих погодних умов, завершити усі ремонтні роботи до кінця поточного року», - розповів Василь Хаврак, керівник підрядної організації ПрАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління № 1».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ