Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вихідних у Жовкві фестиваль #GazonParty

Щорічний молодіжний фестиваль #GazonPartyУКороляНаХаті цього літа уже втретє проходитиме у королівському містечку Жовква на Львівщині. Фестиваль приурочений Дню молоді і проходитиме 24 та 25 червня. Унікальність фесту в тому, що він проходить у стінах Жовківського замку та є безкоштовним. Про це повідомили організатори.

Головна мета заходу – популяризація Жовкви та унікальних історико-архітектурних пам’яток міста, збільшення його туристичної привабливості, організація активного відпочинку для жителів Жовкви та гостей міста.

«Родзинка» фестивалю в тому, що він є некомерційним, а його організатори – ініціативна молодь Жовкви, яка займається підготовкою до свята на волонтерських засадах.

За словами організаторів, цьогорічний #GazonParty вразить своїм креативом та яскравістю. Адже у планах не лише потужний концерт відомих гуртів та виконавців на сцені, але й цікава програма за межами сцени.

Зокрема, у рамках фесту заплановано масштабне відтворення історичних боїв професійними реконструкторами з Кам’янця-Подільського, Києва, Львова та Замостя (Республіка Польща). Загалом заплановано вечірній бій у суботу, 24 червня, о 23 годині за межами Жовківського замку. А в неділю, 25 червня, реконструктори відтворюватимуть історичну подію – захоплення Жовківського замку козаками Богдана Хмельницького.

Також у програмі свята творчі майстер-класи, спортивні змагання, показові виступи, розіграші подарунків. Окрім цього, у рамках фесту проходитиме ярмарок вуличної їжі. На завершення , заплановане потужне лазерне шоу на стінах замку та open air дискотека.

Звісно ж, драйвовий настрій гостям свята створюватиме яскрава концертна програма на великій сцені. У неділю з 17 години на сцені виступатимуть Жовківські таланти – танцюристи, співаки, музичні гурти. Після облоги замку, яка триватиме з 19 до 20 години – концертна програма продовжиться виступами відомих гуртів. О 20 годині – запалюватиме «Midnight Colours», з 21.00 – яскравий рок-настрій творитиме Michelle band. Хед-лайнером цьогорічного #GazonParty буде нове ім'я української танцювальної музики – Ivan NAVI, чиї треки упродовж останніх півроку не сходять з перших позицій українських музичних хіт-парадів.

Фестиваль проходить без жодних політичних гасел та агітаційних виступів зі сцени.

Прогнозована кількість відвідувачів фестивалю 5 тисяч осіб. Участь у фестивалі для всіх відвідувачів є безкоштовною.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ