Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Високий замок таки хочуть прокласти канатну дорогу

У Львові тривають роботи з реалізації інвестиційного проекту «Будівництво підвісної оглядової канатної дороги для використання рекреаційних можливостей парку «Високий замок». Про це повідомили у ЛКП «Зелений Львів». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомив директор ЛКП «Зелений Львів» Богдан Москвяк, зараз частково розроблено проект утримання та реконструкції парку «Високий замок», роботи виконує НУ «Львівська політехніка» (на роботи передбачено 197 тис. гривень). Також ПП «Белзький мур» виконує роботи з розроблення історико-містобудівного обґрунтування ділянки перспективної території будівництва підвісної оглядової канатної дороги для використання рекреаційних можливостей парку «Високий замок» у місті Львові, на що передбачено 100 тис. гривень.

Після остаточного визначення місця розташування станцій канатної дороги, згідно з детальним планом території, будуть укладені угоди на проведення інженерно-геологічних вишукувальних робіт та в повному обсязі будуть виконані роботи щодо розроблення історико-містобудівного обґрунтування та проект на утримання та реконструкції парку «Високий замок» у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ