Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Закарпатті на одній і тій же дорозі сталося дві смертельні ДТП

Протягом доби у Берегівському районі на Закарпатті на одній і тій же автодорозі – між містом Берегово та селом Яноші – сталося дві смертельні ДТП. Про це сьогодні, 11 листопада повідомили в УМВС України в Закарпатській області з посиланням на Берегівський РВ УМВС.

Спершу на цій дорозі під колесами автомобіля «Ауді-100» загинув мешканець району. Однак не пройшло й доби, як там же сталася ще одна ДТП з фатальними наслідками – під колесами «Мерседеса» загинула пенсіонерка.

Так, близько 18.30 до чергової частини Берегівського райвідділу міліції зателефонував диспетчер швидкої медичної допомоги із повідомленням про те, що на в’їзді в місто, зі сторони Мукачева, відбулася дорожньо-транспортна пригода із постраждалими.

Як з′ясувалося, 39-річний мешканець Свалявського району, який їхав на мікроавтобусі «Мерседес-Спрінтер» в напрямку центру м.Берегов, не зміг уникнути зіткнення з пішоходом: на в’їзді в місто перед автівкою, практично посеред дороги, несподівано опинилася літня жінка. Від удару жінку відкинуло на декілька метрів на узбіччя дороги.Від отриманих травм пенсіонерка загинула на місці пригоди. 

Чи мав змогу водій іномарки уникнути наїзду на пішохода, встановить слідство та ряд технічних експертиз і досліджень.

Слідчий Берегівського РВ МВС вніс цю подію до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст.286 ч.2 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть потерпілого).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ