Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

На Закарпатті напали на жінку-стоматолога

На Закарпатті невідомі в масках напали на жінку-стоматолога, коли та оглядала пацієнта. Нападники зв’язали лікаря й відібрали від неї 3000 доларів і 2000 гривень. Повідомила прес-служба ГУ МВС України у Закарпатській області.

Згодом постраждала  розповіла, як усе було. Того вечора вона знаходилася у дворі, як раптом на подвір'я зайшов незнайомець. Чоловік пожалівся лікарю, що його страшенно болить зуб і попросив допомоги. Звичайно, лікар йому не відмовила й запросила в кабінет,облаштований у будинку.

Під час огляду «хворого» до кабінету увірвалися двоє бандитів у масках, зв’язали  жінку скотчем та забрали з хати гроші.

Невдовзі працівники карного розшуку встановили особи розбійників. Одного з них – 36-річного раніше судимого жителя Тячівського району вже затримано. Двох його спільників ще розшукують.

Як зізнався затриманий, того дня на його мобільний телефон зателефонував давній знайомий і запропонував викрасти гроші в сумі 10000 доларів від лікарки-стоматолога.

 Машину з іноземними номерами чоловіки залишили   в полі, а  самі через кладовище пішли в  будинок жертви. Перелякана господиня сама показала, де лежать гроші.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ