Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Закарпатті прикордонники виявили сигарети у паливному баку

Як повідомили в прес-службі Держприкордонслужби, прикордонники Мукачівського загону завадили черговій спробі незаконного переміщення тютюнових виробів через кордон.

Так, учора, в міжнародний пункт пропуску «Лужанка» на виїзд з України смугою руху «зелений коридор» прибув легковий автомобіль «Фольксваген». За кермом транспортного засобу був наш співвітчизник. Під час оформлення у прикордонного наряду виникли підозри, щодо можливого в даному транспортному засобі предметів та матеріалів заборонених до переміщення через кордон, адже водій дуже хвилювався. А відтак, прикордонники прийняли рішення про проведення поглибленого догляду даного авто.

Під час проведення спільного прикордонно-митного огляду правоохоронці виявили майже 500 пачок тютюнових виробів. Чоловік спробував провести сигарети приховавши їх в спеціально вмонтованому відділенні паливного баку, доступ до якого відбувався з під заднього сидіння. Виявити схованку прикордонникам допоміг службовий собака Теро натренований на виявлення тютюнових виробів . 

На правопорушника було встановленим порядком складено протокол. А сам правопорушник позбувся не тільки контрабандного тютюну, а й свого авто. Сума оцінки сигарет склала майже 5 тисяч гривень, автомобіль оцінено у 28 607 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ