Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Закарпатті СБУ затримала наркокур'єра, зброю та прикордонників-хабарників

На митному посту "Лужанка" в ніч з 28 на 29 жовтня спецпідрозділом СБУ в Закарпатській області спільно з військовою прокуратурою Ужгородського гарнізону було проведено декілька оперативних заходів.

Про це повідомило видання Закарпаття онлайн з посиланням на джерела у правоохоронних органах.

Насамперед був затриманий громадянин України, який переміщував через митний кордон України наркотичні засоби - кокаїн та героїн.

Через годину після вказаних заходів СБУ на вказаному митному посту розпочала спецоперацію по затриманню співробітників Мукачівського прикордонного загону.

Зокрема затримані два військовослужбовці, які за грошову винагороду надавали послуги іншим громадянам у внесенні недостовірних даних в єдину електронну автоматизовану прикордонну систему щодо їх перетинів державного кордону України. Зловмисники добре налагодили роботу: замовники Новою поштою відправляли їм свої паспорти для проставлення відміток та грошові кошти як плату за вказану незаконну послугу.

При затриманні у зазначених прикордонників вилучено грошові кошти у розмірі 11 тис грн та незареєстровану вогнепальну зброю.

На даний час двом військовослужбовцям Мукачівського прикордонного загону військовою прокуратурою оголошено підозри у вчиненні злочину, передбаченого ст368 КК України. Тривають невідкладні оперативно слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ