Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Закарпатті військовий за гроші пообіцяв громадянам статус учасників АТО

Сьогодні, 19 липня, м. Мукачеве оперативники Управління захисту економіки (УЗЕ) спільно з обласною прокуратурою затримали працівника військового комісаріату, який за 18 тис. грн пообіцяв двом громадянам видати військові квитки, включити їх до списку учасників АТО та в подальшому видати посвідчення учасників бойових дій. Про це Гал-інфо повідомили у Департаменті захисту економіки НП України.

Департамент захисту економіки НП України

У рамках кримінального провадження оперативники УЗЕ задокументували факти вимагання та отримання працівником військкомату хабарів.

Біля одного з кафе міста його і затримали правоохоронці під час одержання останньої частини неправомірної вигоди у сумі 3,5 тисяч гривень.

Департамент захисту економіки НП України

На даний час працівники Управління захисту економіки у Закарпатській області ДЗЕ Нацполіції перевіряють інших працівників військкомату на причетність до вчинення даного кримінального правопорушення.

За фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди прокуратурою Закарпатської області було відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Затриманому працівнику військового комісаріату загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

Департамент захисту економіки НП України

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ