Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Закарпатті затримали 5 в’єтнамців

Вчора, 3 грудня, в рамках проведення оперативних заходів прикордонники Чопського загону спільно з представниками Національної поліції виявили у м. Ужгород 5 вихідців з Південно-Східної Азії, які переховувались в приватному помешканні за однією з адрес. Повідомили в Державній прикордонній службі.

Під час перевірки  було встановлено, що документів у трьох чоловіків та двох жінок не має, але з їх слів стало відомо, що вони є громадянами В’єтнаму. За попередніми даними зазначені громадяни мали намір потрапити до однієї з країн ЄС. Наразі проводяться заходи щодо встановлення осіб затриманих та пошук причетних до протиправної діяльності.

Ще одного іноземця без документів, зі слів громадянина Іраку затримали сьогодні вночі неподалік від кордону прикордонники Мукачівського загону. Затриманого охоронці кордону доставили до прикордонного підрозділу для встановлення особи.

Варто зазначити, що організатори каналів незаконної міграції постійно піддають ризику життя нелегалів. Адже, незважаючи на погодні умови, заради наживи вони продовжують направляти групи, серед яких діти, через кордон, які неодноразово отримували обмороження.

Як раніше повідомлялось прикордонники Мукачівського та Мостиського загону зупинили нещодавно дві групи незаконних мігрантів у кількості 12 чоловік. Серед затриманих виявилась сім’я із Сирії, яка вирушила у небезпечну подорож з чотирирічною дитиною. Зазначених громадян одразу ж доправили у прикордонний підрозділ, так як діти, та й дорослі, вже  встигли добряче змерзнути. Для нічних подорожувальників прикордонники забезпечили обігрів, гарячу їжу та напої.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ