Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Закарпатті жінка підробила документи, щоб отримати земельну ділянку

Працівниками відділу боротьби з економічними злочинами лінійного відділу міліції на станції Чоп УМВСУ на Львівській залізниці, спільно з фахівцями Міськрайонного Управління Держкомзему у Закарпатській області у ході перевірки виявлено факт незаконного використання протягом десятиріччя земельної ділянки, яка є власністю держави. Про це повідомив СЗГ УМВС України на Львівській залізниці.

Встановлено, що однією із селищних рад Виноградівського району, на підставі відповідних документів, громадянці Олені К було видано Державний акт на право постійного користування чималим шматком землі. Приймаючи рішення про її передачу, ні керівники, ні мешканці селища навіть не підозрювали, що саме першочергові документи, які надала жінка для оформлення відповідного права, і є звичайною підробкою. Це правоохоронці з’ясували, коли під час перевірки не знайшли жодного документального підтвердження, що працівники відповідної ділянки Львівської залізниці надавали довідку із зазначеними реквізитами. Вже на той час, а саме на 1999 рік, вартість цієї землі становила 62 тисячі гривень. Отже, яка ж її ринкова ціна на сьогодні, встановлюють експерти і зазначають, що однозначно вона більша в десятки разів.

На цей час триває слідство. Жінці за підробку документів загрожує покарання строком до трьох років. На жаль, правоохоронцям дедалі частіше доводиться викривати випадки незаконної передачі землі і підробки документів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ