Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

На Житомирщині двоє людей отруїлись тушонкою із качиного м'яса: підозра на ботулізм

9 лютого, у стані середньої важкості із підозрою на ботулізм до інфекційного відділення Коростишівської центральної районної лікарні було госпіталізовано мешканця міста Коростишів. Наступного дня виявлено ще одну хвору. Нині молода дівчина перебуває у реанімаційному відділенні у стані середньої важкості. Про це Гал-інфо повідомли у прес-службі Держсанепідслужби у Житомирській області.

Клінічний матеріал хворих направлено на дослідження у лабораторію. Заключний діагноз буде встановлено після результатів лабораторних досліджень.

На думку фахівців, ймовірним джерелом токсикоінфекції може бути тушонка з качиного м'яса домашнього приготування. У вогнищі триває санітарно-епідеміологічне розслідування.

Вживали підозрілий продукт 6 осіб, нині двоє з них захворіли. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ