Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На житомирському полігоні стався вибух: поранено двох десантників

Військовою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом отримання поранень та травм двома військовослужбовцями-контрактниками під час виконання занять з вогневої підготовки, - УНІАН.

Як повідомляє прес-служба прокуратури, попередньо встановлено, що в селі Тетерівка під Житомиром на військовому полігоні, за наказом командира, особовим складом десантно-штурмового батальйону однієї з військових частин, проводились заняття з вогневої підготовки з виконанням стрільб з міномету під час яких, відбулась детонація міни, що призвела до поранення та травмування двох старших солдатів.

Згідно з повідомленням, військових було доставлено до Житомирського військового госпіталю, де їм встановили діагноз: струс головного мозку, численні поранення обличчя. На даний час їх стан задовільний та вони перебувають в неврологічному та офтальмологічному відділеннях.

За вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про кримінальне правопорушення за ч. 2 ст. 414 КК України (порушення правил поводження зі зброєю, а також із речовинами та предметами, що становлять підвищену небезпеку для оточення).

Досудове розслідування проводить військова прокуратура Житомирського гарнізону. 

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ