Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

НАБУ та САП затримали 6 осіб за розкрадання коштів проекту «Стіна»

Сьогодні, 8 серпня, детективи НАБУ затримали шістьох осіб в рамках розслідування у кримінальному провадженні за фактом розтрати коштів державного бюджету України, виділених для проекту «Стіна». Про це повідомила прес-служба НАБУ в Facebook.

"8 серпня детективи Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затримали шістьох осіб в рамках розслідування у кримінальному провадженні за фактом розтрати коштів державного бюджету України, виділених для інженерно-технічного облаштування українсько-російського державного кордону, територій, прилеглих до районів проведення антитерористичної операції та Автономної Республіки Крим (так званий проект «Стіна»)", - йдеться в повідомленні.

Осіб затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 210 Кримінального кодексу України.

Зазначимо, що серед затриманих — службові особи Державної прикордонної служби України та підприємств-підрядників. Всіх їх наразі доправляють до Національного антикорупційного бюро у Києві для вручення письмових повідомлень про підозру.

Для з’ясування обставин вчинення злочину детективи НАБУ та прокурори САП проводять слідчі дії (обшуки) у Києві, Київській області, Чернігові та Харкові.

Паралельно здійснюється оцінка зібраних доказів та вирішується питання про затримання інших осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ