Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Начальник УМВСУ у Львівській області: Обидва міліціонера, на яких було здійснено нарад, перебувають у лікарні

Один із міліціонерів, на яких вчора ввечері о 20-й годині здійснили напад близько семи хуліганів, перебуває у важкому стані в лікарні, щодо іншого вирішується питання оперативного втручання.
Про це „Гал-info” повідомив начальник ГУ МВС України у Львівській області Михайло Цимбалюк.
„Один з міліціонерів, який внаслідок нападу отримав черепно-мозкову травму, в даний час перебуває у важкому стані в лікарні, – сказав Цимбюлюк. – Інший отримав тупі забійні травми живота. На даний час вирішується питання оперативного втручання”.
Водночас, за словами Цимбалюка в лікарню потрапили й два із семи нападників, які були поранені міліціонерами. Один із них, був поранений у ноги, а інший, який отримав поранення в живіт, помер у лікарні.
Нагадаємо, напад стався учора близько восьмої години вечора, коли інспектори патрульної служби Дрогобицького МВ, двоє сержантів міліції (1984 р.н. та 1986 р.н), які перебували на службі, на вулиці Грушевського, поблизу кафе „Експрес”, помітили близько семи нетверезих чоловіків, які, голосно лаючись, з`ясовували між собою стосунки. На зауваження правоохоронців правопорушники почали погрожувати та кілька разів вдарили одного з сержантів міліції. Коли правоохоронці спробували затримати правопорушників, ті почали чинити опір. Чоловіки збили з ніг молодшого міліціонера, і поваливши його на землю, почали копати. В цей час інший правоохоронець витягнув табельну вогнепальну зброю і попередив нападників про її застосування. Та це не зупинило правопорушників, які продовжували бити міліціонера. Тоді сержант міліції здійснив два поперджувальні вистріли вгору. В цей час і на нього з кулаками напало кілька чоловіків. Щоб захисти себе та товариша, який лежав на землі, міліціонер вистрілив в ноги одному з правопорушників. Це ще більше розлютило чоловіків і один з них кинувся на нього, щоб відібрати зброю. Штовхнувши сержанта на землю він намагався вихопити пістолет. Падаючи, правоохоронець вистрілив та потрапив нападнику в живіт.
Після поранення сержант міліції зателефонував до шпиталю та викликав „швидку допомогу”. Поранені правопорушники, двоє мешканців Дрогобича, 1987р.н. та 1988 р.н. були відразу шпиталізовані до Дрогобицької центральної міської лікарні. Однак лікарям не вдалося врятувати життя одного з правопорушників, під час операції він помер.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ