Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надія Щур залишиться головою Жовківської райдержадміністрації

Надія Щур залишиться на посаді голови Жовківської районної державної адміністрації, - prykordonnya.info

Такий висновок можна зробити зі слів голови Львівської ОДА Олега Синютки за підсумками звіту очільника Жовківщини, який відбувся 16 січня у Народному домі м. Жовкви.

- Думаю, за цей період Надія Степанівна «згризла» себе як ніхто інший. Те, що святих немає, це зрозуміло. Я нікому не дзвонив і нікого не просив зробити якісь аналізи. Вирішив, що як воно буде – так воно і буде. Суспільство розділилося на дві частини – тих, хто думає, що результати аналізів сфальсифіковані, і тих, хто думає, що вони є правдивими.

Олег Синютка показав стос листів, які, за його словами, отримав від районних депутатів і від сільських голів Жовківщини в підтримку Надії Щур.

- Я Надію Степанівну рекомендував на цю посаду і я відповідатиму за нею перед Президентом України. Дуже би хотів, щоби ця ситуація не розсварила, а об’єднала Жовківський район, - зазначив голова Львівсько ОДА.

Інформацію про те, що заява на звільнення не буде підписана, підтвердила і сама Надія Щур у кометарі "Прикордонню".

Нагадаємо, Надія Щур написала заяву на звільнення після того, як напередодні Нового року потрапила у скандал через начебто водіння автомобілем у нетверезому стані, у якому її звинуватили громадські активісти  та народний депутат України Володимир Парасюк. У підсумку, аналіз крові голови Жовківської РДА перевищення допустимого вмісту алкоголю не виявив, однак перших два тижні 2017 року Надія Щур перебувала у відпустці за власний кошт.

prykordonnya.info

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ