Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Нафтогаз" оголосив тендер на охорону Коболєва за 0,8 млн гривень

НАК "Нафтогаз України" оголосила тендер на надання послуг із забезпечення особистої охорони голови правління компанії Андрія Коболєва в 2017 році, - Лівий берег.

"Згідно з повідомленнями правоохоронних органів існує реальна загроза виникнення небезпеки для життя і здоров'я голови правління "Нафтогазу України", - сказано в тендерній документації.

Ця загроза, як стверджується, викликана складністю внутрішньоекономічною і зовнішньополітичною ситуацією в країні, яка, своєю чергою, обумовлена збройним конфліктом на сході країни і "спробами окремих деструктивних сил дестабілізувати роботу органів влади, і управління окремими важливими для економіки України підприємствами, одним з яких є НАК "Нафтогаз України".

Згідно із законодавством, ці послуги можуть надаватися тільки працівниками поліції охорони Національної поліції.

Очікувана вартість закупівлі становить 827 тис. гривень. Термін надання послуг - до 31 грудня 2017 року включно. Остаточний термін подачі пропозицій конкурсних торгів - до 15:00 12 грудня 2016 року.

Нагадаємо, влітку "Нафтогаз України" оголосив тендер на закупівлю броньованого автомобіля преміум-клас Mercedes Benz S600 Guard вартістю близько 5,1 млн грн, що викликало гостру критику. У компанії пояснювали необхідність закупівлі бронеавтомобіля для голови компанії Андрія Коболєва ризиками, пов'язаними з процесом в Стокгольмському арбітражі. Через скандал, що вибухнув, закупівля автомобіля була скасована.

Лівий берег

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ