Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Нафтуся» захищає від грипу, але в Трускавець ніхто не їде через той же грип

За своїми лікувальними властивостями «Нафтуся» не поступається відомим адаптогенам женьшеню, мумійо, «Бальзаму Біттнера». Вживання трускавецької води дозволяє виробити імунітет до різноманітних вірусів, в тому числі і до вірусу грипу. Про це сьогодні, 27 листопада, під час прес-конференції повідомив провідний науковий співробітник відділу експериментальної бальнеології Інституту фізіології ім. Богомольця НАН України Ігор Попович.

 

За його словами, оскільки «Нафтуся» містить невелику кількість нафти, то організм сприймає цю воду як загрозу отруєння і підвищує рівень імунітету. Відтак, після курсу вживання «Нафтусі» людина отримує захист від усіх інфекцій. Також «Нафтуся» підвищує стійкість організму до стресів.

 

Один з депутатів Трускавецької міської ради заявив про те, що останнім часом проти Трускавця проти інформаційна кампанія. Наприклад, у Донецьку зявилися біг-борди, написи на яких стверджують, що відпочинок в Трускавці – це викинуті на вітер гроші. Цьогоріч через епідемію грипу зарезервовано лише кілька номерів у санаторіях Трускавця на Новий рік. Така ситуація є нетиповою для останніх років.        

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ