Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Наказ по зміні правил на авіаринку призупинений - не всі задоволені

В Мін'юсті відкладають реєстрацію наказу та ініціюють його доопрацювання, тому що ряд учасників ринку вважають зміни правил згубним для бізнесу. Повідомило Дзеркало тижня.

Міністерство юстиції припинило набуття чинності наказу Державної авіаційної служби про зміну правил експлуатації повітряних ліній, повідомляє прес-служба відомства.

Наголошується, що таке рішення було прийнято у зв'язку з надходженням численних звернень від учасників ринку з вимогами переглянути наказ, так як він не враховує ряд висновків і пропозицій від експертної групи з питань реформування авіагалузі.

Таким чином, набуття чинності наказу "Про затвердження Авіаційних правил "Порядок надання і анулювання прав на експлуатацію повітряних ліній" відкладається через відмову Мін'юсту реєструвати наказ в нинішньому вигляді.

У зв'язку з цим, Міністерство юстиції звернулося до Мініфраструктури і Державіаслужбу з пропозицією провести відкриті громадські обговорення щодо суперечливого наказу з метою врахування думок інших гравців ринку, які виступають проти нових правил.

Після врахування всіх пропозицій, висловлених громадськістю, Мін'юст схвалить держреєстрацію наказу.

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ