Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Нам потрібно допомогти Саакашвілі перемогти корупцію в Одеській області, - Добродомов

Нам потрібно допомогти Саакашвілі перемогти корупцію в Одеській області. Про це заявив народний депутат України, секретар Комітету з питань запобігання та протидії корупції Дмитро Добродомов в ефірі програми «Шустер.live» на телеканалі «112 Україна». Повідомила прес-служба депутата.

«Губернатор будь-якої області перш за все займається економікою, але тепер ми дійшли того моменту, що в нас в Україні є губернатор, який займається також боротьбою з корупцією. Михайло Саакашвілі добре розуміє, що жодну економіку неможливо зробити без подолання корупції. І в цьому питанні Йому необхідна наша допомога», - сказав Добродомов.

Він також зазначив, що зараз за Одеською областю спостерігає вся країна, і дуже важливо попри шалений тиск місцевих еліт розпочати результативну боротьбу з корупцією.

«Зараз ця корупційна номенклатура збереться в кулак і буде чинити опір. Бо такі люди як Сергій Ківалов нікуди з Одеської області не зникли. Попри порушення закону, він залишається Президентом Одеської юридичної академії.  Нагадаю, Ківалов -  це той депутат, який голосував за ганебні закони 16 січня, і є прямим соратником Медведчука. Але на це чомусь правоохоронні органи не звертають увагу», - підкреслив секретар Антикорупційного комітету.

Дмитро Добродомов переконаний, що в Україні має відбутися зміна еліт, молоді, активні громадяни мають замінити на посадах старих чиновників.

«Існуюча політична кон'юнктура зараз робить все можливе, щоб якнайменше  громадських активістів потрапили у місцеві ради. Тому ми всі маємо консолідовано працювати над тим, щоб відкрити дорогу до  влади, органів місцевого самоврядування  -  громадським діячам, волонтерам, людям з високою мораллю. Претендуючи на посади, вони пройдуть відкритий конкурс в людей. І їм цю можливість потрібно надати, особливо це має бути передбачено в новому Законі про місцеві вибори», - зауважив Добродомов.

Фото з сайту Картонбанк

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ