Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Напівсонну пенсіонерку стягнули з ліжка і почали бити – розправа на Тернопільщині

Мало не трагічно не закінчився інцидент, який стався 3 вересня в с. Полівці, що на Тернопільщині. Літню жінку (1946 р. н.) жорстоко побили чотири інших мешканки цього ж населеного пункту (1986 - 1954р. н). Про це Гал-інфо розповів родич покаліченої жінки.

Посеред дня нападники увірвались в будинок, де мешкає постраждала, якраз в той час, коли та відпочивала. Напівсонну стягнули з ліжка і почали бити. При цьому троє з них били жінку дерев’яними палицями, а четверта – активно закликала їх до цього.

Побачивши, що жінка ледь жива, нападниці побігли з’ясовувати стосунки ще до однієї жінки, що мешкає неподалік, але тут на заваді став її чоловік, який одразу викликав міліцію та швидку допомогу.

 Жертва нападу з численними травмами доправлена в Чортківську району лікарню, в неї виявлено струс головного мозку, сильний забій ребер та численні гематоми на тілу.

Рідня у постраждалої є, але наразі вона живе сама. В лікарні, куди вона тепер потрапила, її добре знають, адже, хвора, літня жінка часто навідувалася сюди. Нині мешканка села Полівці перебуває в стані середньої тяжкості. Усі сподіваються, що вона одужає, адже внаслідок такого нападу могла й віддати Богу душу.

Що саме підштовхнуло нападниць до скоєння такого злочину, нині  з’ясовують правоохоронні органи. Попередня версія – кривава поста сусідів за обмову. В селі люди шоковані звірячим вчинком своїх односельців і чекають на справедливий суд. Відкрито кримінальне провадження згідно ст. 152 Кримінального кодексу України. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ