Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Наприкінці жовтня на Львівщині пройде автомобільний форум

Керівник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис відвідав головну штаб-квартиру Skoda в місті Млада Болеслава (Чехія). Під час візиту провели презентацію інвестиційного потенціалу Львівщини та автомобільного кластеру, який формується в області. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«2/3 виробництв автомобільної галузі в Україні розташовані саме у Львівській області, що зумовлює необхідність формування автомобільного кластеру і розвитку автовиробництва. З цією метою в кінці жовтня на Львівщині пройде автомобільний форум, участь в якому візьмуть як чинні на території України підприємства, так і потенційні інвестори, на цей захід запросили і автоконцерн Skoda, який раніше заявляв про готовність розширення виробництва в Україні», -  заявив Роман Матис.

Також компанії надали інформацію щодо можливостей розміщення виробництв на Львівщині в індустріальному парку «Сігма Парк Яричів», який є в зоні швидкого доступу до міста Львова, що дає можливість залучати висококваліфікованих фахівців різних галузей від інженерії до фінансів чи менеджменту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ