Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Нардеп з БПП оприлюднив корупційні схеми і вийшов з коаліції

Народний депутат України Юрій Бублик заявив про намір вийти зі складу фракції "Блок Петра Порошенка" та парламентської коаліції "Європейська Україна". Про це він написав у Фейсбуці.

Депутат, обраний у мажоритарному окрузі №145 в Полтавській області, пояснив такий крок небажанням миритися з корупцією владної верхівки області.

"Для наведення елементарного порядку в державі та подолання корупції - не потрібні кредити МВФ, потрібне лише бажання, політична воля.

На жаль, чинна влада не ставить за мету ліквідувати корупційні схеми, вона бажає їх очолювати. А в умовах війни, яку замаскували під АТО, це не що інше, як цинічне мародерство. А за це - розстрілюють!

Наведу кілька прикладів:

Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції в Полтавській області вимагає від забудовників Полтавщини один долар США за кожен квадратний метр по деклараціях про початок будівництва та про готовність об'єктів до експлуатації. Це все відбувається під патронатом влади, саме тому пан Мирунко, керівник ДАБІ, якого затримали на хабарі, не поніс відповідальності, а продовжує і надалі "рєшать вопроси", - зазначив нардеп.

Він також зазначив, що написав заяву про вихід із фракції 18 січня, проте Голова Верховної Ради Андрій Парубій відмовляється оголошувати її оголошувати.

"...18.01.17. на ім'я Голови Верховної Ради України подав повідомлення (додається) про вихід із коаліції, яке він, всупереч Регламенту ВРУ, принципово відмовляється оголошувати. Але це зовсім інша історія...", - написав депутат.

Бублик нагадав, що увійшов до складу фракції БПП та парламентської коаліції навесні 2016 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ