Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Народний контроль» не дав провести кулуарну сесію міськради

Активна позиція членів депутатської групи «Народний контроль» у Львівській міській раді не дозволила міському голові Андрію Садовому порушити регламент ради. Очільник міста призначив сесію міської ради на другу половину дня та вніс на розгляд депутатів майже 250 питань. Щоб розглянути усі питання депутати мали б працювати цілу ніч за відсутності представників громадськості та журналістів. Повідомили в "НК"

На думку керівника депутатської групи «Народний контроль» у ЛМР Валерія Веремчука такий спосіб проведення засідання міської ради не відповідає політиці прозорості та публічності прийняття рішення і суперечить інтересам громади міста. Тому за його наполяганням і відповідно до регламенту у роботі сесії була оголошена перерва. Розгляд питань порядку денного продовжиться у четвер о 10 ранку.

«Останній рік діяльності Андрія Садового продемонстрував його неефективність на посаді міського голови. Процес прийняття рішень міської влади став суттєво закритішим, неоперативним та незрозумілим, кадрові рішення є непрозорими.  Міський голова постійно порушує регламент сесії. Засідання відбуваються не з регулярністю визначену законом. Проекти ухвал оприлюднюються не вчасно. Саме тому «Громадський рух «Народний контроль» пропонує львівській громаді «Антикорупційний план для Львова» реалізація якого дозволить у найкоротші терміни знизити корупційні ризики в діяльності міської ради», – наголосив Валерій Веречмук.   

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ