Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Народження маленького месії – Світло і Радість нашої душі, - Володимир Кожан

Ось так, день за днем, з Божої ласки, ми дочекалисьсвята, яке миле серцю кожного християнина, свята, яке символізує чистоту сердець.Світле свято Різдва Христового стоїть на порозі нашого дому. Дзвінка коляда, дідух на покутті, смачна кутя і тиха свічка – усе це незмінні, віковічні атрибути та символи цього величного свята, каже голова Західноукраїнської спілки промисловців та підприємців Володимир Кожан.

Різдво Христове – це символ великої любові до Творителя, любові один до одного, любові до рідної землі, адже Бог – це любов. Різдвяні свята – веселий, ніжний спогад дитинства, свята вечеря – родинне тепло і материнська ласка, з якою приготовані дванадцять страв – початок великого торжества, що вказує нам на наше покликання на Землі.

Уже сьогодні, із сяйвом першої Вифлеємської зірки, усією великою родиною зберемося до святкового столу, колядками та різдвяними мелодіями урочисто вітатимемо народження маленького месії – Світло і Радість нашої душі.

Дорогі краяни! Дозвольте мені щиро привітати Вас із такими любими серцю Різдвяними святами. Із побажаннями затишку та тепла, зичу усім Вашим родинам радості, здоров’я та достатку. Нехай світло різдвяної зірки запалить у Ваших серцях полум’я любові, яке незгасатиме протягом цілого року. Наснаги, щастя, довголіття! Бажаю, що маленький Ісусик поблагословив нас усіх і перебував у наших душах повсякчас, як сенс нашого земного життя. Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Зичу Вам, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя! Бажаю гарного настрою, нехай у Вашому житті панують гармонія та вдача!

У цей світлий день, хай кожен будинок наповнить радість і добро свята величного народження маленького Ісуса. Нехай всі таємні і навіть найсміливіші мрії збудуться. Нехай же Господь Бог поблагословить кожного з нас!

Веслих і радісних свят!

Христос рождається!

Славіте його!





Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ