Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Наш обо'вязок допомагати і підтримувати наших захисників - Марина Порошенко

Наш обо'вязок допомагати і підтримувати наших захисників - Марина Порошенко. Повідомала прес-служба Президента України.

28 листопада Дружина Президента відвідала благодійний концерт, який проводився у рамках акції "З теплом у серці".

Метою благодійного вечора, який відбувся у Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі "Мистецький Арсенал", був збір коштів на формування чергового «теплого каравану» для військовослужбовців-учасників АТО та дітей, які проживають на звільнених територіях Сходу України.

Вечір розпочався з виступів дитячого хору "Щедрик" під дерегуванням Маріанни Сабліної та вихованців санаторно-оздоровчого центру соціальної реабілітації дітей-сиріт "Смарагдове місто" з Донецької області. Також дав концерт Національний камерний ансамбль "Київські солісти".

Виступаючи перед присутніми Марина Порошенко подякувала всім, хто долучився до ініціативи «З теплом у серці» та наголосила: "Цю війну почали не ми, і, на жаль, ми не можемо її одноосібно зупинити. Наш обо’вязок допомагати і підтримувати наших захисників. І коли кожен буде гідно виконувати свою роботу і обов’язок, то ми будемо нездоланні. Це той шлях, який виведе Україну з лихоліття".

Упродовж вечора було зібрано більше 100 тисяч гривень. Зібрані кошти підуть на придбання теплого зимового одягу та засобів для обігріву таких як: спальні мішки, що витримують низькі температури, термоси, грілки, металеві печі для опалення військових наметів.

У заході взяли участь керівники дипломатичних місій іноземних держав в Україні, топ-менеджери різних компаній, головні редактори провідних засобів масової інформації, народні депутати, соціально активні громадяни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ